Більшість кандидатів підтримує безпаперові технології у наданні адмінпослуг — Єрашов

Більшість кандидатів підтримує безпаперові технології у наданні адмінпослуг — Єрашов

Більшість кандидатів у президенти України підтримує запровадження безпаперових технологій під час надання адміністративних послуг. Про це в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні.Ввечері" повідомив  голова комітету з розвитку підприємництва Спілки українських підприємців Андрій Єрашов.
 
"Ми, Спілка українських підприємців та Українська рада бізнесу проаналізували всі 44 програми кандидатів і у більшості є цей пункт і ми дуже сподіваємось, що той хто стане наступним президентом, виконає свою обіцянку і запровадить безпаперові технології", — зазначив Андрій Єрашов.
 
За його словами, запровадження безпаперових технологій дозволить суттєво скоротити час на оформлення документів та отримання різноманітних довідок. 
 
"Бізнес витрачає багато часу у зв'язку з тим, що треба отримувати різного роду довідки і це дуже важливо, коли необхідно швидко щось вирішити або отримати певні документи на отримання, скажімо, ліценцій, дозволів, які необхідні бізнесу вже зараз. Потрібно чекати 5, 10, 30 днів, а якщо хочете швидше, то є інші шляхи. Для того, щоб інших шляхів не було, бізнес вимагає запровадження безпаперових технологій, бо якщо ми подаємо певну інформацію в один реєстр, то вона повинна комунікувати з іншими реєстрами, щоб інший орган не вимагав цієї довідки", — підкреслив Андрій Єрашов.
 
Нагадаємо, вибори президента України заплановані на 31 березня. Центральна виборча комісія України створила 199 окружних виборчих комісій для проведення виборів президента України. Дільничні виборчі комісії мають бути сформовані до 12 березня. ЦВК 8 лютого завершила реєстрацію кандидатів у президенти.
 
Слухати повну версію.
 
Фото: volyninfo.com