Така кількість кандидатів створена, щоб вводити виборців в оману — Олещук

Така кількість кандидатів створена, щоб вводити виборців в оману — Олещук

Така кількість кандидатів створена, щоб вводити виборців в оману. Крім того, більшість з цих 44 кандидатів ніякої серйозної виборчої кампанії проводити не буде, переконаний кандидат політичних наук Петро Олещук. Про це він повідомив в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Зранку".

Ведучий:

Дмитро Хоркін

"Така кількість кандидатів і створена, щоб вводити виборців в оману. Інакше сенсу у наявності цих 44 кандидатів просто немає. Багато з них є справді технічними кандидатами, які спрямовані на те, аби забезпечити присутність у виборчих комісіях або щоб спробувати банально відібрати голоси. Цим пояснюється присутність у списках такого кандидата, як, наприклад, Юрій Тимошенко, який має однакові ініціали з іншим політиком", — зазначив Петро Олещук.

Кандидат політичних наук зауважив, що більшість з цих 44 кандидатів ніякої серйозної виборчої кампанії проводити не буде.

"Більшість з цих 44 кандидатів ніякої серйозної виборчої кампанії проводити не буде, тому що у них такої мети немає. Мета проводити кампанію є або лише у перших основних претендентів, котрих не багато, або у партійних лідерів, які таким сином починають свою парламентську кампанію", — сказав він.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія зареєструвала 44 кандидати на пост президента України.

Як повідомляється, Центральна виборча комісія 3 лютого завершила приймати документи від кандидатів на посаду президента України. 8 лютого був останнім днем прийняття рішень про реєстрацію кандидатами в президенти або про відмову в реєстрації.

Вибори президента призначено на 31 березня. Окружні виборчі комісії повинні бути створені до 18 лютого включно, дільничні — до 12 березня.

Прослухати повну версію.