Що приготував Будинок звукозапису УР у лютому — розповідає директор

Що приготував Будинок звукозапису УР у лютому — розповідає директор

Директор Будинку звукозапису Українського радіо Костянтин Спілка розповів у програмі "Сьогодні.Вдень", які музичні події планується провести на базі будинку звукозапису у лютому.
 
"Salsa по-українськи" — 8 лютого
 
Найближча подія буде сьогодні. Виступатиме гурт “Dislocados”. Це єдиний український гурт, який здобув престижну премію International Music Awards. Його бенд-лідер Ілля Яресько і вони грають дуже запальну сальсу.
 
"Шлях до Свободи" — 20 лютого
 
Це буде спільний проект нашого симфонічного оркестру з хоровою капелою Українського радіо спільно з сестрами Тельнюк. У ньому також візьме участь наш міністр культури Євген Нищук. Він присвячений подіям, що відбувалися у лютому 2014 року, трагічним, символічним і дуже значущим для українського народу. 
 
"Буря на морі" — 22 лютого
 
Також буде дуже цікавий концерт 22 лютого, який буде давати естрадно-симфонічний оркестр, що запросив до себе у якості головного диригента Луїджі Гаджеро. Це італійський диригент, який раніше виступав також у будинку звукозапису з Ухо-ансамбль, цікавий диригент, тому буде цікава програма. 
 
Квартет Павлова — 23 лютого
 
23 лютого в нас відбудеться наступна джазова подія. Це буде квартет Олександра Павлова, у складі самого Олександра, який грає джаз на гітарі, з ним гратимуть ще Дмитро Олександров — це кращий тенор-саксофоніст, він гратиме на тенор- і сопрано-саксофонах. Також у проекті візьмуть участь Олександр Ємець — басист і Павло Галицький — барабанщик.
 
Слухати повну версію.