Нові подробиці вбивства подружжя біля суду в Миколаєві — коментує журналіст УР

Нові подробиці вбивства подружжя біля суду в Миколаєві — коментує  журналіст УР

Журналіст Миколаївської редакції Українського радіо Андрій Тюренков в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Вдень" розповів нові подробиці вбивства подружжя біля суду в Миколаєві.

"Після закінчення судового засідання сторони вийшли з приміщення суду. Подружжя Бєлових зупинилося на вулиці разом зі своїм адвокатом. Вони, можливо, обговорювали деталі справи. І в цей момент сталася стрілянина. Стрілок вистрелив Бєлову у живіт, а жінку вбив двома пострілами", — повідомив журналіст.

Андрій Тюренков зауважив, що стрілок був винен загиблим два з половиною мільйони гривень.

"Не на користь стрілка було прийняте рішення. Він був винен загиблим два з половиною мільйони гривень. Це було досить давно. В якості застави він визначав два житлових будинки. В результаті гроші він не повернув, а будинки, як з’ясувалось, своїм родичам. Через це, Максим Бєлов, звернувся до суду, який власне і виграв", — сказав журналіст.

Журналіст зазначив, що триває розслідування вбивства сімейної пари з Одеси — 60 та 58 років. За його словами, ''вбивство сталося біля неспеціалізованої судової будівлі''.

Нагадаємо, 30 січня у Миколаєві біля Ленінського районного суду невідомий розстріляв двох людей.

Як повідомляє поліція Миколаївської області, 52-річному жителю Миколаєва, який скоїв вбивство, слідчі оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство".

Прослухати повну версію.