Філії Суспільного робитимуть регіональну програму "РадіоДень"

Філії Суспільного робитимуть регіональну програму "РадіоДень"

У лютому філії Національної суспільної телерадіокомпанії України планують запуск власних програм "РадіоДень", які виходитимуть одночасно на телеканалі та радіо.

Про це "Детектор медіа" розповіла продюсерка Запорізької філії НСТУ Наталія Андреєва.

"У лютому почнемо виходити із власним "РадіоДнем" о 12:10. За форматом це буде така сама програма, як і на телеканалі "UA: Перший": гості у студії, коментарі, телефонні дзвінки, новини та обговорення соціально важливих й мистецьких тем. Ми не хочемо закріплювати цю програму за кимось із ведучих, адже всі наші радіожурналісти працюють в ефірі. Більше того, ми вже мали певний позитивний досвід із показом радіо на телебаченні: ведучі ранкового шоу "Вголос" включалися у ранковий ефір програми "Ранок: Запоріжжя". У подальшому плануємо також виходити із віжн-радіо о 17:10", – зазначила продюсерка.



Всі філії Суспільного будуть виробляти власні програми "РадіоДень", новий проект стартуватиме не одночасно, оскільки у кожному регіоні різні технічні можливості.

Нагадаємо, з 4 вересня 2017 року прямоефірна програма "РадіоДень" виходить по буднях о 13:10 та 14:30 одночасно в ефірі "UA:Перший" та Першого каналу "Українського радіо" (під назвою "Сьогодні. Вдень"). Його ведучими тиждень через тиждень є Галина Бабій та Роман Коляда. Під час ефіру у студію телефонують глядачі та слухачі.

На фото — Галина Бабій та Роман Коляда