"Укртрансгаз" очолить поляк Павел Станчак

"Укртрансгаз" очолить поляк Павел Станчак

Наглядова рада "Нафтогазу" схвалила призначення на посаду голови "Укртрансгазу" технічного директора польської PGNiG Technologie Павла Юзефа Станчака.

Про це повідомляє УНІАН.

Повідомляється, що зараз Станчак працює технічним директором – членом правління PGNiG Technologie S. A. і відповідає за проектування і будівництво нових газопроводів.

Нагадаємо, що Станчак понад 25 років працює в області транспортування, розподілу і зберігання газу. У 2003-2004 роках він PGNiG відповідав за відокремлення функції оператора газотранспортної системи та створення незалежного оператора ГТС Польщі Gaz-System S. A. Він продовжував працювати на посаді технічного директора - члена правління Gaz-System до 2008 року і відповідав за розробку і виконання інвестиційних планів, поточну технічну підтримку газотранспортної системи, координацію процесів отримання дозволів і ліцензій з відповідними державними регуляторами та органами.

Як повідомлялося, у березні 2017 року правління "Нафтогазу України" за погодженням з наглядовою радою проголосувала за відставку президента "Укртрансгаз" Ігоря Прокопіва. Прокопів обіймав посаду голови газотранспортної компанії "Укртрансгаз" з серпня 2014 року.