При купівлі житла Сергієм Лещенком виявлено адмінправопорушення

При купівлі житла Сергієм Лещенком виявлено адмінправопорушення

Національне агентство з питань запобігання корупції виявило ознаки адміністративного правопорушення при придбанні елітного житла народним депутатом від БПП Сергієм Лещенком. Надану йому при купівлі нерухомості знижку у відомстві розцінюють як подарунок "у невиправдано великих розмірах".  

Сергій Лещенко кілька місяців тому став власником елітної нерухомості у центрі столиці вартістю понад 7 з половиною мільйона гривень. Політик пояснив, що квартира куплена за його власні заощадження як журналіста і співзасновника "Української правди", позику від засновника цього ж видання Олени Притули і гроші його коханої – Анастасії Топольської. Тож інформаційну кампанію довкола цього придбання та порушену Нацагентством з питань запобігання корупції справу Лещенко пояснює спробами політичного тиску на нього як на одного з реформаторів та борців із корупційною діяльністю українських можновладців.
 
НАЗК запросив Сергія Лещенка на 5 грудня для ознайомлення з адмінпротоколом, складеним за результатами проведеної перевірки.