Перша продюсерська робота: Tery видав сингл "Те, як ти любиш"

Перша продюсерська робота: Tery видав сингл "Те, як ти любиш"

Tery представив новий сингл "Те, як ти любиш". Пісня, за словами виконавця, легка за змістом і енергійна за звучанням, ідеальна для подорожей за кермом.

"Це перша пісня, яку я повністю спродюсував і випустив. Я дуже люблю цю роботу, і вона зараз є однією з моїх улюблених", — поділився Tery в ефірі Радіо Промінь.

Пісня "Те, як ти любиш" є частиною нового альбому артиста, який вийде незабаром.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба лейблу Black Beats

"Якщо коротко, то "Те, як ти любиш" — це пісня про любов. Легка як за змістом, так і за звучанням. Я б сказав, що вона танцювальна і досить енергійна. Я дуже її люблю вмикати, коли їду кудись за кермом, і це завжди робить класну атмосферу в дорозі. За звучанням я трішки відійшов від попередніх робіт, що я випускав. Зараз я з гордістю можу сказати, що це перша пісня, яку я повністю спродюсував і випустив. Я радий, що ця робота вийшла саме такою. Я дуже люблю цю пісню, і вона беззаперечно є зараз однією з моїх улюблених робіт. Вона також входить до альбому, який вже вийде зовсім скоро. Це чудова робота, яку, я сподіваюсь, ви тепло приймете і будете слухати у своїх навушниках", — розповів Tery в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у травні Tery презентував сингл "Разом".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.