Малювати її імʼя на асфальті: Molodi представили сингл "Серенади"

Малювати її імʼя на асфальті: Molodi представили сингл "Серенади"

Гурт Molodi представив сингл "Серенади", присвячений усім жінкам, які надихають на нові звершення. Трек наповнений найромантичнішими образами, щоб слухачі змогли відчути атмосферу ніжної закоханості.

"Герой пісні переживає цукерково-букетний період стосунків. Він захоплюється коханою, співає під її вікнами серенади і малює її імʼя на асфальті", — розповів учасник гурту Molodi Кирило Роговий в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Molodi

"Трек "Серенади" присвячується всім жінкам, що нас оточують і надихають на нові звершення. В ньому ми використали найромантичніші образи, які тільки змогли придумати, щоб слухачі змогли відчути цю атмосферу ніжної закоханості. Герой пісні переживає цукерково-букетний період стосунків. Він захоплюється коханою, співає під її вікнами серенади і малює її імʼя на асфальті. Зараз ми щодня працюємо на студії, пишемо нові демки, їх вже майже назбиралося на альбом. А ще — готуємо фіт з дуже відомим артистом, тож слідкуйте за новинами, слухайте класну музику і співайте серенади своїм коханим", — розповів учасник гурту Molodi Кирило Роговий  в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні Molodi презентували сингл "Я не я".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.