Усе тільки починається: КИТ презентував дебютний міні-альбом "Ініціація"

Усе тільки починається: КИТ презентував дебютний міні-альбом "Ініціація"

КИТ презентував дебютний міні-альбом "Ініціація", головний трек якого "Без тебе" створений у співпраці з LAUD. Пісня описує емоційний стан, коли через відстань люди не можуть бути разом, але їхні думки і мрії залишаються пов'язаними.

"Цей трек — це моя особиста спроба створити спільний емоційний простір, де двоє люблячих людей намагаються сказати один одному, що без тебе насправді дуже складно", — розповів КИТ в ефірі Радіо Промінь. "Я дуже вдячний за підтримку LAUD у цьому релізі — він завжди звучить висококласно і ексклюзивно, що надзвичайно підсилює пісню і мій перший міні-альбом загалом".

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба КИТ 

"Нещодавно я випустив свій перший міні-альбом під назвою "Ініціація." Фокус-трек альбому називається "Без тебе" і саме в цій роботі ви можете почути мене із відомим і дуже фірмовим українським артистом LAUD. Всі задачі та виклики сьогодні стали значно масштабнішими, що вплинуло на особисте життя багатьох людей. І саме трек "Без тебе" описує ситуацію, коли через відстань люди не можуть бути разом, але їхні думки, бажання і мрії при цьому залишаються пов'язаними з тією людиною, яку вони вимушені відпустити. Тому цей трек — це така моя особиста спроба створити спільний емоційний простір, де двоє люблячих людей намагаються сказати один одному, що без тебе насправді дуже складно і я б не хотів, щоб так сталося. Я дуже вдячний за підтримку LAUD у цьому релізі — він завжди звучить висококласно і ексклюзивно і це надзвичайно підсилює пісню і мій перший міні-альбом загалом. Я дуже поважаю його творчість і хочу, щоб ми обов'язково зробили ще щось спільне в майбутньому, розкриваючи вже його бачення нашого дуету. Це дуже цінно і важливо, коли на початку свого шляху артиста ти отримуєш підтримку від більш досвідчених колег", — розповів КИТ в ефірі Радіо Промінь.

"З КИТом ми познайомилися кілька років тому — тоді нас познайомив наш спільний менеджер — ми почали спілкуватися, але навіть не задумувалися про спільний трек, колаборацію і так далі. Але вже тоді я записав гітару в один з перших релізів КИТа під назвою "Де ти" — це дуже класна робота, мені вона сподобалася, я вже тоді помітив потенціал в цьому артистові. І ось нещодавно КИТ написав мені пропозицію записати вокальні партії в його нові треки, які увійдуть тоді в майбутній EP під назвою "Ініціація". Мені сподобалися ці треки, я послухав демки і вирішив долучитися. І якраз одним із цих треків став трек "Без тебе". Мені сподобалася ідея intro англійською мовою — я повністю переписав англійський текст, я переробив трішки мелодію і ось те, що ви чуєте в фінальній версії — це те, над чим ми попрацювали. Мені подобається цей трек. Про що він? Він доволі сумний, і мені здається, цей трек про розставання, про відстань між двома людьми, які кохали один одного і, можливо, і продовжують кохати, але вони вже, на жаль, не можуть бути разом, тому що вони в різних містах, в різних країнах і в різних світах. Ось така драматична історія. Але мені в цілому дуже сподобалася співпраця із КИТом і, мені здається, в майбутньому ми, можливо, запишемо іще щось разом, і це буде також дуже цікаво", — розповів LAUD в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у травні LAUD випустив третій студійний альбом "Пробудження".

Також читайте інтервʼю КИТ: Відбувається мій перехід від початківця до серйозного гравця в музичній індустрії.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.