Прибуток від релізу на допомогу війську: Гурт Харцизи випустив сингл "Погонич"

Прибуток від релізу на допомогу війську: Гурт Харцизи випустив сингл "Погонич"

Гурт "Харцизи" представив нову композицію "Погонич", яка має глибокий зміст і символічну концепцію. Основою для треку став вірш подільського автора Анатолія Секретарьова, написаний ще в 1998 році.

"Погонич розповідає про складний шлях і важкі випробування, з якими зіштовхуються люди, та нагадує нам про силу духу та незламність. Ця композиція присвячена волонтерській діяльності доньки Анатолія — Олександри Гулли, яка є лідеркою та співзасновницею ініціативи Medicine For Ukraine (MeForU)", — сказав вокаліст гурту "Харцизи" Євген Заблоцький в ефірі Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Харцизи 

"Пісня "Погонич" має глибокий зміст і символічну концепцію, в її основі вірш подільського автора Анатолія Секретарьова, який було написано ще в 1998 році. "Погонич" розповідає про складний шлях і важкі випробування, з якими зіштовхуються люди та нагадує нам про силу духу та незламність. Ця композиція присвячена волонтерській діяльності доньки Анатолія — Олександри Гулли, яка є лідеркою та співзасновницею ініціативи Medicine For Ukraine (MeForU). Творче підпілля "Харцизи" закликає усіх небайдужих приєднатися до спільноти волонтерської ініціативи Medicine For Ukraine, що забезпечує військо засобами тактичної медицини", — сказав вокаліст гурту Харцизи Євген Заблоцький в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.