Атмосфера літньої безтурботності: Sad Novelist і Мія Рамарі спільно видали трек "Жовта маршрутка"

Атмосфера літньої безтурботності: Sad Novelist і Мія Рамарі спільно видали трек "Жовта маршрутка"

Після тривалої паузи Sad Novelist повернувся з новим синглом "Жовта маршрутка", створеним спільно з Мією Рамарі. Цей трек став першою роботою в рамках майбутнього альбому музиканта, символізуючи новий етап у його творчості.

"Через потішні контексти спогадів, ностальгії та зворотних мрій ця пісня дозволяє слухачу легше зануритись в мою голову. Мені самому стає вільно в душі, коли я переслуховую її", — розповів Sad Novelist в ефірі Радіо Промінь.

Цей сингл став початком довгоочікуваної співпраці між двома музикантами, які вже давно хотіли створити щось спільне. Пісня "Жовта маршрутка" передає атмосферу літнього безтурботного часу і, за словами Мії Рамарі, навіює бажання сісти в маршрутку, яка везе додому.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Sad Novelist і Мія Рамарі 

"Після вельми тривалої паузи в релізах я повертаюся із синглом "Жовта маршрутка" спільно з Мією Рамарі. Ця пісня є першою роботою в рамках майбутнього альбому і для певного символу нового епізоду в своїй творчості я не просто так вибрав саме її, адже крізь потішні контексти спогадів, ностальгії та зворотних мрій в минуле. Вона, на мою думку, дозволяє слухачу легше зануритись в мою голову, коли я виливаю свої ідеї на музичне полотно. Про легкість кажу не дарма — мені самому стає вільно в душі, коли я зайве чи навмисно її переслуховую. Для порівняння на майбуття додам, що з кожної роботи в лонгплеї я підбираю все важчі концепції до своїх творів. Пісня є спільною: мені важливо було почути на ній іншу людину, щоб робота розкрилася з різних перспектив і в повній картинці. Сильно тішуся, що цією людиною стала Мія, бо спільної праці вже кортіло справді давно, а "Жовта маршрутка" виявилась тим, чим треба. Тож бажаю разом з нами зануритись в літній басейн емоції і кайфонути", — розповів Sad Novelist в ефірі Радіо Промінь.

"Ідея створення цього треку народилась досить спонтанно: ми обговорювали якусь спільну роботу вже давно і ось Sad Novelist присилає мені демку, яка мені подобається, і я підхопила цей настрій та записала свою партію. Пісня навіює тепло і безтурботний час, хочеться сісти в жовту маршрутку, яка спочатку катає тебе містом, а потім везе додому. Я завжди дивлюсь на людей, які проходять повз мене і захоплююсь тим фактом, що от вони кудись ідуть, кудись спішать — у всіх свої справи, всі чекають своєї маршрутки, тому, сподіваюся, що ця пісня вам сподобається, що ви відчуєте те, що ми хотіли передати і будете її слухати у маршрутках", — розповіла Мія Рамарі в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні Мія Рамарі представила пісню "На самоті".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.