Відсіч непроханим порадам: Victoria NIRO представила новинку "Непокірна голова"

Відсіч непроханим порадам: Victoria NIRO  представила новинку "Непокірна голова"

Victoria NIRO презентувала пісню "Непокірна голова", яка, на перший погляд, розповідає історію дівчинки, але насправді містить глибокий контекст про риси українців як нації. 

"У всіх були ситуації, коли хтось лізе з порадами, яких ви не просили: вчать, як жити, хоча самі за своїми порадами так і не живуть. Але, от, наприклад, в мене це викликає бажання зробити все навпаки, а деколи взагалі назло," — розповіла Victoria NIRO в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

У кліпі до пісні команда намагалася передати атмосферу, коли інші нав'язують свою думку, зберігаючи при цьому іронічний стиль.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Victoria NIRO

 "На перший погляд, пісня "Непокірна голова" може здатися ніби просто історія дівчинки, але контекст насправді закладався набагато глибше, тому що було взято загальну рису українців і всієї нації. Прослухавши, одразу буде зрозуміло, що саме нас об'єднує і що є в кожному з нас. Ця пісня — це вже не є підслухана історія, це вже моя історія і я впевнена, що у всіх були ситуації, коли хтось лізе з порадами, яких ви не просили: вчать, як жити, хоча самі за своїми порадами так і не живуть. Але, от, наприклад, в мене це викликає бажання зробити все навпаки, а деколи взагалі назло. Ну, я чемна, хороша дівчинка, але я співаю провокативні життєві пісні. В кліпі ви можете побачити, що ми старалися передати стан і атмосферу, коли інші нав'язують тобі свою думку, але це все, як завжди, в іронічному стилі. Я окремо дуже сильно хочу подякувати Олегу Шершню – це і моя голова, і рими. Паші Яворському за те, що він одягає мої пісні в унікальне аранжування і величезне хочу сказати дякую Віктору Ритмовару з "Братського кола" за велике всебічне сприяння мого розвитку і загалом розвитку української музики. Також хочу подякувати нашому режисеру і сценаристу Стасу Дем'янчуку за ідею та її втілення. І, звичайно, дуже-дуже дякую Білому Бо і його брату Віталіку Слодиницькому, який є оператором кліпу більшості моїх робіт, взагалі за круту атмосферу, тому що на зйомці ми завжди сміємося і були моменти, що я аж до сліз", — розповіла Victoria NIRO в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у травні Victoria NIRO і Problema випустили трек "Сестра".

Також читайте інтервʼю Victoria NIRO: Справжня дружба — це коли ви не заздрите, а підтримуєте й щиро радієте успіхам одне одного.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.