Шлях любові до себе: Zbaraski представив сингл "Доброго ранку"

Шлях любові до себе: Zbaraski представив сингл  "Доброго ранку"

Zbaraski презентував свою нову пісню "Доброго ранку", яка стала відображенням його особистого досвіду і натхнення. За словами виконавця, пісня служить нагадуванням слухачам про важливість самоприйняття та поваги до себе.

"Це пісня про шлях любові до себе, про те, як я одного ранку дивився в дзеркало на себе і дякував за те, що в мене є, і вітався до себе, до різних частин свого тіла", — поділився Zbaraski в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Zbaraski

"Пісня "Доброго ранку", як не дивно, народилися вранці, і це пісня про шлях любові до себе, про те, як я одного ранку дивився в дзеркало на себе і дякував за те, що в мене є, і вітався до себе, до різних частин свого тіла. І це нагадування також слухачам і тим, хто на шляху любові до себе про те, як можна підійти до того, як ви бачите себе, як ви хочете себе поважати, тому ця пісня також може бути, як афірмація ранкова, коли ви стоїте перед дзеркалом і ви просто повторюєте слова за мною і таким чином афірмуєте любов до себе", —  розповів Zbaraski в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні Zbaraski видав іронічний сингл "Yak sobaky".

Також читайте інтервʼю Zbaraski: Я відчуваю певне розхитування себе і спроби рухатися в різних напрямках.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.