Намагання краще зрозуміти себе: Кажанна у реаліті-шоу "Мультипотяг" створила пісню "Магія"

Намагання краще зрозуміти себе: Кажанна у реаліті-шоу "Мультипотяг" створила пісню "Магія"

Кажанна представила свою нову пісню "Магія", яка була створена в рамках реаліті-шоу "Мультипотяг", що є частиною YouTube-проєкту "Мультитрек", де молоді артисти мають можливість розповісти про себе та написати пісню експромтом.

"Для мене ця пісня — це чергове намагання краще зрозуміти себе", — поділилася Кажанна в ефірі шоу Селекція на Радіо Промінь.

Ця композиція стала для співачки сеансом болючих зізнань самій собі. Вона говорить про те, як важко попрощатися з тим, що було важливим, але продовжує боліти.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Кажанни

"Пісня "Магія" була створена в рамках проєкту "Мультитрек" — це YouTube проєкт, в якому молоді артисти можуть розказати про себе і написати експромтом пісню з нуля прямо на цьому проєкті. І в них вийшов новий сезон, який називається "Мультипотяг". Я взяла в ньому участь і написала там пісню "Магія". Суть полягає в тому, щоби музиканти сіли в потяг і протягом поїздки з Києва в інше місто записали з нуля нову пісню, а потім по приїзді ще зняли кліп. Для мене ця пісня — це чергове намагання краще зрозуміти себе. "Магія" — це історія про непрості стосунки, про хвости з минулого, які людина намагається відчайдушно закрити. Вона борсається в цих стражданнях, вона говорить з минулим, говорить з майбутнім, плекає надію на зцілення. Це сеанс болючих зізнань самому собі, що дещо з минулого для тебе занадто дороге, щоб так просто відпустити. Це зізнання собі, що все одно хочеться рухатися далі, не хочеться застрягати в минулому, а хочеться стати сильнішою версією себе, проте занадто важко забути те, що тебе ранить, те, що тебе гріло довгий період часу — нам всім дуже важко попрощатися з хорошим. Ось у чому складність. Набагато легше просто сказати "Бувай", коли тебе хтось образив. А коли крапки розставили обставини, коли ніхто не винен в тому, що довелося розійтися чи розлучитися, або просто завершити певну співпрацю — в цьому є складність, коли немає кого звинуватити. І, звісно, ти починаєш звинувачувати себе. Але робити цього не потрібно. Ця пісня "Магія" дійсно якась магічна, тому що багато людей в коментарях до кліпу написали, що в них пішли мурахи від цієї пісні і що вони гарно порефлексували також на тему стосунків, на тему боротьби і того, що треба йти вперед", — розповіла Кажанна в ефірі шоу Селекція на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у травні Кажанна випустила сингл "Жалі".

Також читайте інтервʼю Кажанна: Найкраще, що може бути, — це добро, яке повертається до тебе словами інших людей.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.