Для лютих танців: Grisana випустила дві версії пісні "Забирай"

Для лютих танців: Grisana випустила дві версії пісні "Забирай"

Grisana презентувала новий трек "Забирай". Пісня несе в собі настрій безтурботного відпочинку та запальних танців.

"Я щиро вірю в те, що ця пісня "Забирай" створена, щоб стати хітом цього літа, тому що вона не для роздумів, не для пошуку якихось глибоких сенсів, а, навпаки, для кайфового відпочинку і лютих танців", — поділилася Grisana в ефірі Радіо Промінь.

Співачка також розповіла, що разом з продюсером Daniel Okaro вони створили ремікс на цю пісню всього за кілька днів. За її словами, ремікс навіть більше качає, ніж оригінал.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Grisana

"Я щиро вірю в те, що ця пісня "Забирай" створена, щоб стати хітом цього літа, тому що вона не для роздумів, не для пошуку якихось глибоких сенсів, а, навпаки, для кайфового відпочинку і лютих танців. Ми, коли з командою вже вирішили, що ця пісня буде виходити наступною і вже майже підготували всі матеріали для випуску — в цей момент останній я розумію, що вона повинна бути і реміксом також. І тому ми з Daniel Okaro швиденько взялися за цю ідею, знайшли нове звучання буквально там за два-три дні і я можу сказати, що зараз ремікс мене качає, напевно що, в два рази більше за оригінал. Тому це мій особистий рекомендасьйон — дуже рекомендую послухати не тільки оригінал, а і ремікс також. До речі, це був мій перший трек, який я написала у співавторстві, тому що, зазвичай, як я пишу пісні — я закриваюся в своїй кімнаті на сім замків, щоб мене ніхто не чіпав, ніхто не бачив і не чув, і тоді я відчуваю повну свободу дій, я можу помилятися, переробляти 350 разів і вже потім приношу готову демочку на студію і ми робимо з цього трек. А цього разу мені потрібно було робити трек з нуля, робити все те ж саме, що я роблю в своїй кімнаті сама, але на студії з іншою людиною, і ще й з людиною-професіоналом цієї справи. І це був такий достатньо великий крок із зони комфорту, але я дуже рада, що цей досвід тепер в мене є і в результаті ми маємо кайфовий, легкий, літній, вайбовий трек, який ви вже можете забирати в свої плейлисти", — розповіла Grisana в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у травні Grisana видала сингл "Вже на ти".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.