Що у людини в голові: IRYN представила новий сингл "Мій "Друг""

Що у людини в голові: IRYN представила новий сингл "Мій "Друг""

IRYN випустила новий трек під назвою "Мій "Друг"". Пісня розповідає про складнощі заплутаних стосунків та відображає особисті переживання артистки з точки зору її партнера.

"Слово "друг" у назві — в лапках, адже це історія про заплутане кохання, яке застрягло десь між коханцями та друзями. Ми довго намагалися з'ясувати, що між нами відбувається, але мільйони розмов тільки втомили нас обох", — розповіла IRYN в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба IRYN

"Я презентую свій новий трек під назвою "Мій "Друг"". Хочу зазначити, що слово "друг" в лапках, адже це історія про заплутане кохання, яке застрягло десь між коханцями та друзями. Дуже довгий час ми намагались з'ясувати, що між нами відбувається, мільйони розмов, які втомили нас обох. Завжди дуже цікаво дізнатись, що у людини в голові, але, на жаль, залізти туди неможливо. Тож я вирішила написати пісню, де усі події я висвітлюю з його точки зору. Історія з цією людиною тягнулась доволі довго, тож і пісень я написала багацько. І, звісно ж, я вже працюю над новим матеріалом, на який можна очікувати вже цього літа", — розповіла IRYN в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У квітні IRYN представила сингл "Час є".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.