Віра у краще майбутнє: Дует східзахід випустив надихаючий сингл "Завтра"

Віра у краще майбутнє: Дует східзахід випустив надихаючий сингл "Завтра"

Дует східзахід представив свій новий сингл "Завтра", який закликає до оптимізму та віри у краще майбутнє. Пісня створена для підтримки тих, хто проходить через складні життєві обставини.

"Цією піснею ми хочемо підтримати всіх, хто чекає на краще завтра", — зазначила Наталія Матейко в ефірі Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба дуету східзахід

"Пісня "Завтра" — це оптимістичний добрий сингл про те, що завтра для всіх жителів нашої країни все буде краще. Багато з нас, на жаль, проживає зараз важкий період у житті і знаємо по собі, що музика лікує і допомагає впоратись з певними емоціями, вірити у краще попри всі труднощі, бо кожен з нас має бути зараз сильним. Цією теплою піснею ми хочемо підтримати усіх тих людей, які чекають оце завтра. На даний момент ми із Сергієм живемо по різних містах, але це не є проблемою у нашій творчості. Це наша четверта пісня, яку ми записували окремо, не будучи разом. Сергій зробив спочатку аранжування, записав свій голос, надіслав мені демку, а потім вже я записала свою партію вдома і коригували ми це, звісно, все онлайн. Плануємо продовжувати. В нас є ідеї стосовно наших майбутніх релізів і я запевняю вас, що ви почуєте ще не один затишний трек. А зараз я рекомендую вам включити нашу пісню "Завтра" з надією, що ви будете її слухати із усмішкою на обличчі", — розповіла вокалістка гурту східзахід Наталія Матейко в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

Також читайте інтервʼю Наталка Матейко (східзахід): Працювати без продюсера й мати певну позицію — найкращий варіант, адже ніхто не заважає.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.