Рухатись до своїх цілей: Учасник реп-тріо Botashe Шершень випустив сольний сингл "Голод"

Рухатись до своїх цілей: Учасник реп-тріо Botashe Шершень випустив сольний сингл "Голод"

Учасник реп-тріо Botashe Шершень випустив нову сольну пісню "Голод", яка розкриває тему жаги до знань і самовдосконалення. Трек є закликом до невпинного руху до своїх цілей, незважаючи на перешкоди.

"Назва треку "Голод" — це не відсилка до вислову "художник має бути голодним". Ця пісня швидше маніфест для тих, хто згоден, що людина має відчувати непереборну жагу до нових знань і вдосконалення себе та своїх здібностей," — зазначив Шершень в ефірі Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Шершня

"Назва треку "Голод" — це не відсилка до вислову "художник має бути голодним". Ця пісня швидше маніфест для тих, хто згоден, що людина має відчувати непереборну жагу до нових знань і вдосконалення себе та своїх здібностей. Це не голод до матеріальних речей, а потреба рухатись до своїх цілей, незалежно від обставин. На цьому шляху, звісно, неможливо уникнути помилок, але "Голод" точно не дасть тобі опустити руки і здатись. А я відчуваю непереборний голод до того, щоби створювати нові пісні і займатись музикою, тому ви точно можете чекати від мене нових класних сольних треків, а також колаборації. А поки ви чекаєте, ви вже можете слухати на всіх музичних платформах мою нову пісню "Голод", а також переглянути кліп на цю пісню на моєму YouTube-каналі. Отже всім приємного прослуховування і перегляду і гарного дня. Слава Україні!", — розповів Шершень в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

Також читайте інтервʼю Шершень: "Якщо ти дійсно чогось хочеш, треба поставити на карту все".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.