Цінувати прості речі: Yaktak представив новинку "Лілії"

Цінувати прості речі: Yaktak представив новинку "Лілії"

Yaktak презентував свій новий сингл "Лілії", який пронизаний вайбом юнацької романтики. Пісня розповідає про глибокі та щирі почуття, передаючи атмосферу юнацької закоханості, яку не можуть зруйнувати жодні труднощі.

"Цей трек про те, як важливо цінувати прості речі і як вони можуть мати глибокий сенс у стосунках. Він про те, як маленькі символічні жести можуть сказати більше, ніж тисячі слів", — коментує Yaktak.

Композиція змальовує образ кохання, яке не боїться перешкод, і розповідає історію про любов, яка відчувається у кожному погляді, кожному дотику і кожному слові.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Yaktak

"У мене вийшла нова пісня, яка називається "Лілії". Пісня з таким добрим, теплим, літнім вайбом і думаю, що кожен відчує та зрозуміє її якось по-своєму. Зараз ми у турі Україною, дуже багато концертів, дуже багато міст проїжджаємо, тому запрошую кожного з вас на наші концерти. Здавалося б, зараз такий дуже темний і зовсім не концертний час, але попри все намагаємося рухатися, розвиватися, жити, збирати наших людей, збирати кошти для наших хлопців і дівчат зі ЗСУ. Тому чекаю кожного з вас на наших концертах, а також будемо на фестивалі Atlas у Києві", — сказав Yaktak в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні Golubenko та Yaktak  випустили нову пісню "Про тебе мені".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.