На численні прохання шанувальників: Cheev випустив пісню "Рана"

На численні прохання шанувальників: Cheev випустив пісню "Рана"

Cheev презентував новий трек "Рана". Пісня народилася спонтанно, і, отримавши схвальні відгуки від прихильників у TikTok, артист вирішив доробити її до кінця.

"Якось я написав куплет і приспів, але я чомусь засумнівався в цій пісні і вирішив викласти шматок в соцмережі, запитати прихильників, чи потрібно взагалі випускати цю пісню. І побачивши класний фідбек, як пісня почала розходитись в ТікТоці, я доробив її", — розповів Cheev в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Артист зазначив, що вперше презентував трек на такій ранній стадії створення, адже зазвичай показує лише готовий матеріал. Пісня "Рана" розкриває тему внутрішніх ран, які люди часто приховують під маскою впевненості. У відеокліпі до треку знялася співачка Геля Зозуля, яка, на думку Cheev, ідеально втілила образ героїні пісні.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Cheev

"Пісня "Рана" народилася в мене дуже раптово. Якось я написав куплет і приспів, але я чомусь засумнівався в цій пісні і вирішив викласти шматок в соцмережі, запитати прихильників, чи потрібно взагалі випускати цю пісню. І побачивши класний фідбек, як пісня почала розходитись в ТікТоці, я доробив її. Я взагалі вперше так зробив, тому що звик показувати людям вже повністю готовий матеріал. А тут вийшло якось по-новому, інакше із цим релізом. Ця пісня про рани, які ми ховаємо під нашою впевненістю, і про те, що навіть усмішка не зможе сказати про людину стільки, скільки можуть сказати очі. У мене саме так і буває, щоб заховати свої слабкості, я можу все обертати на жарт, тому що я не один такий. У відео на цю пісню знялась співачка Геля Зозуля. На мій погляд, вона ідеально підійшла під цей образ, ніби ця пісня списана з неї, і вона відкрилася в кліпі в новому для себе ліричному образі. Відео ми зняли на даху університету культури і на набережній Києва. Зараз я в процесі написання пісень для нового альбому і планую писати до кінця літа. Поки я не знаю, що з цього вийде, але побажайте мені удачі і натхнення. В мене чомусь саме влітку найкраще пишуться пісні. Якщо говорити про пісню "Рана", то я дуже люблю цю роботу і сподіваюсь, що вона потрапить і до ваших сердець", — розповів Cheev в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.