Опір брудному світу: temstime представив новинку "Бруд"

Опір брудному світу: temstime представив новинку "Бруд"

Музикант і артист Артем Шойжолов, відомий під псевдонімом temstime, презентував перший сингл із майбутнього альбому — пісню "Бруд". Трек, натхненний творчістю Troye Sivan та Charli XCX, розповідає про внутрішню боротьбу та опір брудному світу, що намагається знівечити особистість.

"Нарешті я дійшов до тієї стадії сприйняття себе, коли можу сказати: зараз ніщо не здатне перебудувати мене на свій лад", — зазначає temstime.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба temstime

"Радий представити новий реліз під назвою "Бруд" — це перший сингл із майбутнього хаотичного альбому. "Бруд" розповідає про внутрішню боротьбу між собою, навколишнім світом, через котру я пройшов. Нарешті я дійшов до тієї стадії сприйняття себе, коли можу сказати: зараз ніщо не здатне перебудувати мене на свій лад. “Не будуй мене, не кажи мені ні слова, бо нас всесвіт бʼє, я не почуваюсь вдома” — ці слова про стан, в якому людина прагне відстояти свою особистість, перебуваючи під тиском суспільних очікувань. Я думаю, для багатьох цей гімн крику відгукнеться всередині та, навпаки, буде стимулювати крокувати попри все. Я працюю над наступним релізом, котрий, по секрету, буде англомовним. Зараз працюю над альбомом у стилістиці нульових — це американізований поп. І я так хочу поділитися цим звучанням із українською мовою",  — розповів temstime Артем Шойжолов в ефірі Радіо Промінь.

Артем Шойжолов, музикант, артист та модель із Запоріжжя, займається музикою, танцями та акторською майстерністю з дитинства. Після участі у шоу "Голос Діти" 5 років тому він на тривалий час припинив творчу діяльність, але згодом повернувся до музики. Торік він випустив свій перший хіт "На відстані" під псевдонімом temstime. Його кліпи швидко набирають популярність на YouTube, а пісні вірусяться в TikTok. Артист надихається естетикою 90-х та 00-х у світовій музиці й прагне популяризувати таке звучання серед української аудиторії. Зараз temstime готує альбом у співпраці з лейблом PLAN та починає експериментувати з англомовними піснями.

Нагадаємо, у березні Love Mary та temstime видали пісню про згубну фізичну залежність.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.