Пісня з музичної будки: Kalush у колаборації з Agape видав сингл "Хтось знов"

Пісня з музичної будки: Kalush у колаборації з Agape видав сингл "Хтось знов"

Гурт Kalush презентував нову пісню "Хтось знов", яка вийшла в рамках проєкту #KALUSHcollab — серії треків, записаних у музичній будці. Це вже 16-та колаборація гурту, цього разу з Agape. Трек, як і попередні роботи Kalush, присвячений темі кохання.

"Пісня розповідає про зраду, втрати та справжню цінність кохання", — розповів учасник гурту Kalush Килиммен в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Kalush

"Трек "Хтось знов", який вийшов у рамках #KALUSHcollab — пісень, записаних в музичній будці. Це вже 16 колаборація, і цього разу ми зустрілися з Agape і записали трек, який, як і останні наші треки, про любов. Пісня розповідає про зраду, втрати та справжню цінність кохання: ліричний герой стоїть під вікном, співаючи сумні пісні про те, як хтось знову зраджує щирі почуття, продаючи кохання. Попри всі труднощі він залишається вірним своїм почуттям, розуміючи, що справжнє кохання не має ціни і подібне до вітру, який не можна купити чи продати", — розповів учасник гурту Kalush Килиммен в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні гурт Kalush презентував мініальбом "Для душі".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.