Навіщо рухатися далі: Туди сюди і смерть представив пісню "Туди сюди і смерть"

Навіщо рухатися далі: Туди сюди і смерть представив пісню "Туди сюди і смерть"

Проєкт Туди сюди і смерть презентував сингл "Туди сюди і смерть", пісня розповідає про відчуття безвиході, наголошуючи на важливості знайти сили для руху вперед, навіть у найтемніші моменти життя.

"На перший погляд, цей трек має безнадійні вайби, особливо в приспіві, де повторюється фраза "туди сюди і смерть". Однак, цей слоган слугує нагадуванням, що якщо ти досяг дна, наступний крок — відштовхнутися від нього," — пояснив автор проєкту Туди сюди і смерть Олексій Зубов в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Музикант зазначив, що своєю творчістю намагається допомогти молодим українцям, які не знають, куди рухатися далі після закінчення навчання. Олексій також анонсував вихід свого першого мініальбому восени цього року, а один із синглів, "Пропащі роки", буде доступний вже в липні.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба проєкту Туди сюди і смерть

"На перший погляд, цей трек "Туди сюди і смерть" має лише безнадійні вайби, особливо в приспіві, де повторюється план "туди сюди і смерть", але цей слоган, скоріше, слугує нагадуванням, що якщо сягнув дна, то наступний крок — це від нього відштовхнутись. Своєю творчістю я завжди хотів допомогти тим, хто не знає, куди і як рухатись далі, бо сам був таким підлітком. Я думаю, що існує дуже багато молодих українців, які щойно випустилися з ВИШу або зі школи і банально не розуміють, що їм робити далі, або куди їм рухатися, навіщо їм рухатися далі. Тому через цю творчість я намагаюся дати шлях іншим і, можливо, знайти свій власний. Я народився і виріс у Запоріжжі, тому ця пісня пронизана індустріальними мотивами, вона нагадує, що на нас чекає, як ми оберемо жити не для себе. Написав цю пісню якраз у поїзді Запоріжжя-Київ, дуже погано спав і записував багато думок в тривожний записничок. І на ранок вже в Києві я взяв гітару до рук і написав басову партію приспіву. Тоді у мене в голові пазл склався, бо по факту цей трек — це мої тривожні нотатки. Сім годин після цього пісня була повністю записана і за кілька днів зведення та мастерингу вже активно форсилася в ТікТоці. Наразі Туди-сюди і смерть не має конкретних дат для проведення наступних концертів, але можна зробити невеличкий тизер: восени вийде мій перший мініальбом, сингл з якого під назвою "Пропащі роки" ви можете почути вже в липні на всіх платформах", — розповів автор проєкту Туди сюди і смерть Олексій Зубов в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.