Обʼєднати людей музикою: Гурт Сліпток презентував сингл "Навіщо"

Обʼєднати людей музикою: Гурт Сліпток презентував сингл "Навіщо"

Гурт Сліпток випустив нову пісню "Навіщо", яка вирізняється сумною та романтичною атмосферою завдяки ніжному аранжуванню та емоційному вокалу. Композиція ставить риторичне питання "Навіщо?", що підкреслює її глибину та емоційність.

"Ми вклали у "Навіщо" емоції, зрозумілі кожному з нас, і тепер хочемо поділитися цим з вами. Наша мета — об'єднати людей зі схожими переживаннями та смаками," — розповів бас-гітарист гурту Сліпток Михайло Литвинов в ефірі Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Сліпток

"Пісня "Навіщо" вийшла сумною та романтичною за рахунок простору та ніжності в аранжуванні, емоційний вокал лягає на цю спокійну музику і поєднання підкреслює риторичність питання "Навіщо?", що ставить герой до того, хто не відповідатиме. Тож впевнений, що у вас прокинеться щось юнацьке та романтичне при прослуховуванні нашої пісні, адже ми з хлопцями вкладали в "Навіщо" емоції, зрозумілі кожному з нас. Тепер час поділитися. Це взагалі основна мета гурту Сліпток знайти та об'єднати музикою людей зі схожими переживаннями та смаками, адже ми четверо так і зібрались у  команду, не помітили, як, граючи та пишучи музику, стали близькими друзями. Зараз ми працюємо над новими піснями, над якіснішим записом живих інструментів — це одна з наших основних цілей щодо розвитку. Найближчий реліз на пісню "Не снишся", за нею літом планується вихід кількох цікавезних синглів", — розповів бас-гітарист гурту Сліпток Михайло Литвинов в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.