Загубив дорогу до мрій: Білий Бо видав сингл "Отрута"

Загубив дорогу до мрій: Білий Бо видав сингл "Отрута"

Білий Бо презентував новий сингл "Отрута", який відображає внутрішні переживання та пошуки сенсу в сучасному світі. 

"Якою б серйозною не була пісня, але зйомки до кліпу були реально веселішими. Коли ти знімаєш кліп, де основну роль грає художнє світло — нас зустрічає планове відключення", — поділився Білий Бо в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Білого Бо

""Отрута" — це досить глибока і прониклива композиція, яка відображає внутрішні переживання, пошуки сенсу в сучасному світі. Текст пісні розповідає про боротьбу з рутиною і тривогою, втрату мрій та надію на краще майбутнє. Це перший сингл після мого альбому "Баланс білого", який, хто ще не чув, обов'язково послухайте. Якою б серйозною не була пісня, але зйомки до кліпу були реально веселішими. Коли ти знімаєш кліп, де основну роль грає художнє світло — нас зустрічає планове відключення. Ви скажете, що можна було б перенести. На жаль, ні, не можна було, бо до релізу залишалось всього два дні і це супер швидко, і ми встигли. Зазвичай не такі роботи йде до двох тижнів. Кілька слів можу сказати по наступному треку: там не буде сумних нот, які так притаманні мені, тому наступний реліз для вас буде вже невеликим сюрпризом. Я дуже стараюсь зараз бути дисциплінованим у випуску пісень, тому за місяць почуємось", — розповів Білий Бо в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У травні Білий Бо презентував дебютний альбом "Баланс білого".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.