Очевидно неймовірне: Дует Zapaska випустив сингл "По-різному"

Очевидно неймовірне: Дует Zapaska випустив сингл "По-різному"

Дует Zapaska презентував нову пісню "По-різному", яка розповідає про різноманітність сприйняття світу. Музика, що спродюсована Яною Шпачинською та текст Павла Нечитайла відображають теперішнє звучання та напрямок гурту. Після численних прослуховувань під час створення треку учасники гурту зізнаються, що навіть після релізу вони насолоджуються цією піснею. 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Juraj Majerský

"Як можна здогадатися із назви, то пісня "По-різному" про те, що ми по-різному сприймаємо світ: те, що красиве для одного — для іншого буде огидним; те, що очевидне для одного — для іншого буде прихованим. Текст написав Павло Нечитайло. Він же і виконує цю пісню. А моя робота полягала в тому, щоб спродюсувати музичну сторону пісні. Для нас, для Zapaska, ця пісня є відображенням того, якими ми хочемо бути зараз, як ми хочемо звучати, куди ми хочемо рухатися у своїй музичній творчості і це, напевно, перший такий випадок, коли після релізу, прослуховуючи цю пісню — хоча ми вже чули її мільйон разів в процесі роботи над нею — вона нам все одно подобається. Тому що, зазвичай, рівень самокритики такий зашкалюючий, що одразу після випуску ти починаєш знаходити якісь недоліки в пісні. От зараз вже, я не знаю, чи то ми самі прийшли до гармонії з собою, чи то, можливо, трохи виросли нарешті і вже стали достатньо зрілими, щоби сприймати себе — ми із задоволенням слухаємо цю пісню і сподіваємося, що нашій аудиторії вона теж зайде, а також завдяки вам та іншим програмам, які відкривають нову музику для українців, її почують нові люди і їм сподобається", — розповіла учасниця дуету Zapaska Яна Шпачинська в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.