Бунт у фейковому середовищі: Reiva та Kill! Kill! Kill! спільно видали сингл "Галас"

Бунт у фейковому середовищі: Reiva та Kill! Kill! Kill! спільно видали сингл "Галас"

Гурти Reiva та Kill! Kill! Kill! випустили спільну пісню "Галас", яка є частиною концептуального альбому про ілюзорний світ, де важко відрізнити правду від брехні. Трек акцентує увагу на важливості підтримки близьких друзів і додає нового персонажа, що створює галас та бунт у цьому фейковому середовищі.

"Жодної репетиції ми не організовували, процес створення і запису був максимально трушним", — розповів вокаліст гурту Reiva Славко Рейва в ефірі Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Reiva

"Пісня "Галас" є частиною нашого концептуального альбому, який об'єднаний однією історією про так званий ілюзорний світ, де правду від брехні практично неможливо відрізнити. І "Галас" — це про важливість підтримки близьких друзів. У попередніх синглах ми вже почали знайомити наших слухачів із головним героєм і різними життєвими ситуаціями, з якими він зіштовхувався. А от у пісні "Галас" ми вирішили додати ще одного цікавого персонажа, який створить галас та бунт у цьому фейковому середовищі і покаже, наскільки дружба може змінити світ. Ми із гуртом одразу ж почали шукати друзів по цеху для створення фіта, тому що це би вкотре підкреслило саму концепцію треку, і оскільки давно та тісно спілкуємось із гуртом Kill! Kill! Kill!, ми хотіли почути голос вокаліста Вови саме у цьому треку, тому що їхня творчість для нас дуже близька. Цікаво, що жодної репетиції ми не організовували до того, попередньо не знали, хто і яку партію буде виконувати, тому трушність процесу створення і запису була максимальною. Окрім Kill! Kill! Kill! до створення цього треку також долучився ще один гурт під назвою Artistic Rats. Хлопці додали частину себе у вигляді цікавої лірики, за що ми їм безмежно вдячні. Тобто це не просто фіт, а об'єднання друзів, підтримка і все це відбувається тут, в Тернополі. Щодо найближчих планів гурту Reiva — випустити весь альбом і наші слухачі нарешті матимуть змогу відчути усю історію, яку ми також хочемо принести у мінікомікс. Там буде так звана інструкція щодо кожного із треків, деталі про головного героя, яким чином склалось його життя і сподіваємося, що це буде цікаво багатьом. Тому очікуйте нових релізів", — розповів вокаліст гурту Reiva Славко Рейва в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У березні поп-панк дует KILL! KILL! KILL! видав сингл "Зв'язок".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.