Сила однієї людини: Антитіла представили сингл "Поламані"

Сила однієї людини: Антитіла представили сингл "Поламані"

Гурт Антитіла випустив новий трек "Поламані", який передає настрій покоління, що стикається з труднощами, але залишається незламним. Фронтмен гурту Тарас Тополя розповів, що пісня підкреслює силу кожної людини змінювати світ.

"Піснею "Поламані" ми хочемо сказати, що всі ми поламані в чомусь: такі часи, така непроста доля випала на наше покоління, але ми при тому не зламані і незламні," — зазначив Тарас Тополя в ефірі шоу Селекція на Радіо Промінь.

Трек записували в Києві в студії гурту спільно з Максимом Сивалопом, а відео зняв Віктор Скуратовський у співпраці з Володимиром Шкляревським. Антитіла також працюють над новим альбомом, хоча дата його виходу ще невідома.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Антитіла

"Піснею "Поламані" ми хочемо сказати, що всі ми поламані в чомусь: такі часи, така непроста доля випала на наше покоління, але ми при тому не зламані і незламні. А ще ця пісня про силу однієї людини, яка своїм наміром може змінювати все: діями, вчинками, наш народ, як одна велика людина, змінює хід історії. Цей настрій пісні — це настрій, як нам здається, більшості народу: важко, напружено, але з вірою і з впевненістю в тому, що ми всі на правильній стороні. Пісню записували в Києві в нашій студії спільно з Максимом Сивалопом. Відео зняв Віктор Скуратовський у співпраці з Володимиром Шкляревським. Про новий альбом говорити ще зарано, але ми над ним працюємо", — розповів фронтмен гурту Антитіла Тарас Тополя в ефірі шоу Селекція на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У лютому Антитіла видали сингл "Ти саме та".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.