Зазирни всередину себе: Lida Lee видала сингл "Сама"

Зазирни всередину себе: Lida Lee видала сингл "Сама"

Співачка Lida Lee випустила новий трек "Сама", яким закликає слухачів зазирнути всередину себе і зрозуміти свої справжні бажання та страхи. Сингл написаний у період розпачу, і в ньому співачка відкрито говорить про свої відчуття, не думаючи про осуд оточуючих.

"Музичне відео показує моє минуле, від якого я відмовилася заради майбутнього, а нова зачіска — це моя особиста трансформація," — поділилася Lida Lee в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Співачка також анонсувала роботу над новим літнім синглом з легкими танцювальними мотивами і запросила всіх слідкувати за її оновленнями в Інстаграмі, де буде інформація про майбутні концерти.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Lida Lee

"Новий трек "Сама" — це можливість зазирнути всередину себе і нарешті зрозуміти, чого ти хочеш, а чого боїшся. І найголовніше, що тебе мотивує йти далі. Я написала сингл "Сама" в період розпачу та власної пітьми, де говорю про те, що відчуваю, не думаючи про осуд оточуючих. Музичне відео показує моє минуле, від якого я відмовилася заради майбутнього, а нова зачіска не просто зміна іміджу — це моя особиста трансформація. Жінки мене зрозуміють, як це стати іншою і відчувати себе бажаною, впевненою і красивою. Я зараз активно працюю над новим літнім синглом, в якому хочу занурити вас у легкі танцювальні мотиви. Концерти обов'язково будуть, слідкуйте за моїм Інстаграмом і давайте робити маленьке свято один для одного і продовжувати жити", — розповіла  Lida Lee в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У вересні Lida Lee презентувала сингл "На межі".

Також читайте інтервʼю Lida Lee: "Не боюся вийти за межі, навіть якщо не знаю, що чекає попереду".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.