Розповідайте партнерам про все: Tember Blanche і The Budchuk презентували сингл "Телепат"

Розповідайте партнерам про все: Tember Blanche і The Budchuk презентували сингл  "Телепат"

Tember Blanche спільно з The Budchuk випустили новий трек "Телепат", який нагадує про важливість відвертості у стосунках. 

"Артем The Budchuk спеціально приїхав із Луцька до Києва, щоб створити цей трек, і ми написали його разом за півтора дні," — розповіла вокалістка дуету Tember Blanche в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Дует Tember Blanche проанонсував роботу над новою концертною програмою та виступ на головній сцені благодійного фестивалю Faine Misto — Земля майбутніх легенд.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Tember Blanche

"Я радо презентую наш новий трек із The Budchuk, який називається "Телепат". Ця пісня нагадує, як важливо розповідати партнеру про свої почуття, зокрема про свої страхи, навіть якщо, на перший погляд, вони видаються якимись дурнуватими і незначущими. Ми написали цю пісню разом за півтора дні. Артем The Budchuk спеціально приїхав із Луцька до Києва, щоб створити цей трек. Ми працювали на нашій з Владом студії. Ми з Владом за короткий термін з нуля придумали саму пісню, ідею, а вже Артем повністю створив аранжування в притаманному йому стилі. Тому для нас ця пісня свого роду експеримент і нам цікаво, як аудиторія Tember Blanche сприйме таке звучання. Наразі Tember Blanche готується до концертів зі струнними, які відбудуться влітку у Києві та Львові. Ми будемо хедлайнити 4 серпня сцену на фестивалі Faine Misto. Вже працюємо над новим матеріалом, поки що без деталей, хай це буде невеличкою інтригою. А ще ми з Владом запустили допоміжну банку для великого збору для "Азов" на  РЕБ, тому можете долучатися. Треба зібрати 100 млн — у нас баночка на 200 000 і будемо дуже вдячні за ваші донати", — розповіла вокалістка дуету Tember Blanche в ефірі шоу Селекція на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У березні Tember Blanche і Макс Пташник видали спільний мініальбом "Спокій".

Також читайте інтервʼю: Tember Blanche: "Розмовляти одне з одним — наш секрет щасливих стосунків".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.