Спостереження, скарги і пропозиції: гурт Semmar видав альбом "Голоси дівчат"

Спостереження, скарги і пропозиції: гурт Semmar видав альбом "Голоси дівчат"

Гурт Semmar презентував новий альбом "Голоси дівчат", який складається з семи пісень, написаних до початку широкомасштабної війни. Альбом є своєрідним романтичним листом до подруг та знайомих, що відображає враження, переживання і рефлексії учасників гурту.

"Це певний лист зізнань, спостережень, скарг і пропозицій. Наш альбом стилістично досить різнобарвний і емоційно непростий", — зазначив вокаліст гурту Андрій Шатров в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Semmar

""Голоси дівчат" — це сім пісень, написаних і записаних до початку великої війни, вони складають собою певний цикл наших вражень, переживань і рефлексії. Це насправді дещо романтичний лист до наших подруг, дівчат і наших просто знайомих. Це певний лист зізнань, спостережень, скарг і пропозицій. Наш альбом стилістично досить різнобарвний і емоційно досить непростий. Втім, звичайно, вам, мабуть, краще самим послухати, аби скласти враження. І саме зараз у нас дійшли руки, аби презентувати його на загал. "Голоси дівчат" був записаний і заранжований моїми товаришами Артемом і Артуром, і мною власне. Все це відбувалося на студії Артура Данієляна. Декілька пісень з альбому ви вже могли чути раніше — це "Аперкот" і "Антонім" — вони виходили окремими синглами. Для чого ми випускаємо цей альбом зараз? Зараз надскладний час для нашої країни і дуже важливо, щоб ми могли хоч якось розвантажувати психіку, можливо навіть радіти. Музика якнайкраще, як нам здається, підходить для цього. Нам хотілось би, щоб це був тільки початок. Ми вже почали роботу над новим матеріалом, записано декілька чернеток, демозаписів, сподіваємося, що зможемо найближчим часом презентувати їх. І також хочу пообіцяти собі тут і зараз, що ми не зникнемо з радарів, як це було до цього", — розповів вокаліст гурту Semmar Андрій Шатров в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.