Потяг пісень: Karyotype випустив сингл "Локомотиви"

Потяг пісень: Karyotype випустив сингл "Локомотиви"

Запорізький гурт Karyotype презентував новий сингл "Локомотиви", який метафорично зображає життєвий шлях творчої людини. "Основною метою та думкою при написанні пісні "Локомотиви" було метафорично зобразити життєвий шлях творчої людини, людини, котра несе свою творчість, як локомотив, де вагони символізують те, що артист накопичував протягом життя: і знання, і досвід", — розповів гітарист гурту Karyotype Михайло Влад в ефірі Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Karyotype

"Основною метою та думкою при написанні пісні "Локомотиви" було метафорично зобразити життєвий шлях творчої людини, людини, котра несе свою творчість, як локомотив, де вагони символізують те, що артист накопичував протягом життя: і знання, і досвід. Також для нас було важливо зобразити відносини та труднощі протягом цього шляху артиста, шляху, де кожна станція — це пісня, і кожен слухач може знайти свою улюблену і зійти на ній. Трек входить в альбом, котрий вийде вже в цьому році і також із релізом пісні вийшов кліп до неї. Бажаю всім гарних емоцій при прослуховуванні та перегляді, наш локомотив продовжує свій рух, до зустрічі на вашій улюбленій станції", — розповів гітарист гурту Karyotype Михайло Влад в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні Karyotype випустив сингл "Весно".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.