Настрій змінює все: Golubenko & Agape спільно видали пісню "Де була ти?"

Настрій змінює все: Golubenko & Agape спільно видали пісню "Де була ти?"

Golubenko та Agape представили нову пісню "Де була ти?". Пісня починалася з демо-версії від Agape, яка мала зовсім інший настрій, але згодом перетворилася на романтичну історію з любовним акцентом. Незмінний текст отримав нове звучання, що надало треку унікальності та викликало значну віддачу аудиторії.

"Після того, як я почув приспів, з якого починається пісня, я зрозумів, що це може бути дуже цікавий експеримент", — поділився Golubenko в ефірі Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба  Golubenko 

"Пісня "Де була ти?" — це спільна робота з Agape і першу демку так само, як і пропозицію фіта, я отримав саме від нього. Після того, як я почув приспів, з якого починається пісня, я зрозумів, що це може бути дуже цікавий експеримент. Цікавий факт в тому, що в демці цей трек звучав зовсім інакше і мав зовсім інакший вайб і настрій. А коли я почав записувати свою частину, я дуже швидко написав перший куплет, другий куплет, трек почав розкриватися з іншої сторони, з більш романтичної, такої любовної, і коли я записав приспів, то в моєму виконанні він зазвучав зовсім інакше. І не дивлячись на те, що текст не змінювався, настрій змінився дуже відчутно. І мені здається, саме тому трек унікальний і це можна зрозуміти по віддачі аудиторії. Я дуже радий, що він сподобався багатьом", — розповів Golubenko в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у травні Golubenko випустив сингл "Зіниці".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.