Астронавт у нових світах: LAUD видав третій студійний альбом "Пробудження"

Астронавт у нових світах: LAUD видав третій студійний альбом "Пробудження"

LAUD випустив третій студійний альбом "Пробудження", який став результатом особистих переживань і творчих експериментів. "Моє пробудження відбулося 24 лютого, коли я зрозумів, яким музикантом хочу бути, які пісні писати і в якому стилі працювати", — поділився LAUD.

Особливістю альбому "Пробудження" є його цілісність, яку можна прослідкувати від початку до кінця. LAUD зазначив, що цей музичний експеримент схожий на космічну подорож, де кожен трек відкриває нові світи та галактики.

0:00 0:00
10
1x

Фото:  Пресслужба LAUD 

"Хочу презентувати вам свій третій сольний альбом "Пробудження". З чого все почалося? Все почалося минулого літа, коли я випустив трек "Присмак виноград", і тоді я вирішив, що треба починати роботу над третім сольним альбомом. У мене на той момент накопичилось багато думок, які я хотів висловити в піснях, багато нових демок, які звучали зовсім інакше, ніж той матеріал, ті пісні, які я робив раніше. І я зрозумів, що я вже просто готовий до того, щоб створити щось повноцінне, концептуальне, цікаве. Що таке "Пробудження"? Ну, насправді для кожного із нас, українців, пробудження відбулося ще 24 лютого: ми пробудилися, ми зрозуміли, хто ми є, які у нас цінності, ким ми хочемо бути, якою мовою ми хочемо говорити. Для мене сталося те саме: я зрозумів, яким артистом я хочу бути, яким музикантом я хочу бути, які пісні я хочу писати надалі, в якому стилі працювати, і так далі. Коли я розійшовся зі своїм продюсером, зібрав свою команду і зрозумів, що я готовий створювати щось нове, унікальне, свіже, я зрозумів, що ця платівка повинна побачити світ. Коли я створював цей альбом, я орієнтувався на своїх улюблених світових виконавців і на те, як вони створюють свої альбоми. Тому цей альбом кардинально відрізняється від того, що я робив раніше: тут є повноцінна велика концепція і весь альбом слухається, як одне ціле полотно, його можна слухати багато разів від початку до кінця і прослідковувати цю історію, яку я хотів розказати. Тут є інтро, яке розповідає деякі цікаві моменти з мого життя, тут є мотиваційна рок-балада, тут є романтичні і сумні історії, одна з них разом зі співачкою Yarima. Тут є поп-бенгер разом з Машею Кондратенко, який розкаже про гіркий досвід співпраці із продюсером і багато іншого. Я впевнений, вам буде дуже цікаво слухати цей альбом. Чому космос? Тому що кожен раз, коли я музично експериментую, я ніби астронавт, який поринає в нові світи, відкриває для себе нові планети, нові галактики і постійно подорожує по цьому простору. Тому космічно музичне пробудження вже чекає на вас, приємного прослуховування", — розповів LAUD в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні LAUD представив україномовну версію свого популярного синглу "Шалені танці".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.