Любити життя зараз, а не завтра: Кажанна випустила сингл "Жалі"

Любити життя зараз, а не завтра: Кажанна випустила сингл "Жалі"

Співачка Кажанна презентувала сингл "Жалі", пісня про те, що не треба жалкувати про минуле і жити сьогоднішнім днем. В ефірі радіошоу "Селекція" вона розповіла, що пісня закликає кожну людину бути своєю найпершою опорою: "Я написала цю пісню, коли потребувала підтримки і зрозуміла, що маю знайти її в собі".

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Кажанни

"Пісня  "Жалі", незважаючи на назву зовсім про протилежне. Про те, що не потрібно жалкувати про жодні-жодні події: негативні, позитивні, не потрібно сумувати за минулим, не потрібно чекати майбутнього, а потрібно жити сьогоднішнім днем і любити своє життя. Також ця пісня розповідає про те, що кожна людина — найперша опора для себе, що не потрібно шукати цю опору в інших людях, у друзях, в коханих, тому що всі ці люди тимчасові у житті, і єдина, по-справжньому щира любов може бути лише з собою. Бо ця любов безумовна, бо ця любов ніколи не закінчиться. Я вважаю, що кожна людина має прагнути саме до цього, щоби підтримати та втішити себе самостійно, щоби цінувати кожну свою класну подію і цінувати своє досягнення і не зважати на якісь помилки, тому що помилки завжди роблять нас кращими і рухають вперед. Я написала цю пісню в той момент, коли сама жадала такої підтримки і біля мене не було жодної людини, яка могла б її мені дати. І я зрозуміла, що я сама маю бути собі опорою. Тож ця пісня заряджена на позитив, я хочу, щоб люди слухали її і надихалися, щоб вони заряджалися, щоб вони завжди могли дати самі собі підтримку, щоби вони не затягували свої психологічні проблеми, якщо дійсно потрібна професійна допомога, можливо звернулись до психолога. Але, перш за все, розуміли, що тільки ти сам можеш поставити себе на ноги, тільки ти сам можеш дати собі любов настільки велику, яку не може дати абсолютно ніхто із людей. Тож запрошую вас послухати мою пісню "Жалі". Я сподіваюсь, що вона надихне вас, змусить зробити крок вперед, тому що, знаєте, іноді важливо просто робити наступний правильний крок", — розповіла Кажанна в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у березні Кажанна видала на стрімінгах сингл "Сліди".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.