Допомога Силам оборони: "Діти Інженерів" представили новий мініальбом "ОМГ"

Допомога Силам оборони: "Діти Інженерів" представили новий мініальбом "ОМГ"

Гурт "Діти Інженерів" представив новий мініальбом "ОМГ" — 1 мільйон гривень, завдяки якому зібрали 1 мільйон гривень для штурмовиків 109-го ОГШБ. Зібрані кошти пішли на закупівлю автівки, дронів, антен та засобів РЕБ.

"Цей альбом про принциповість, ірраціональність та віру в людей", — зазначив бас-гітарист Сергій Пухов в ефірі Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Діти Інженерів

"Ми випустили новий альбом з назвою "ОМГ" — 1 мільйон гривень. Саме таку суму ми зібрали для штурмовиків 109-го ОГШБ з моменту анонсу альбому, кошти пішли на автівку, дрони, антени і засоби РЕБ. Альбом має п'ять пісень, в яких ідеться про принциповість, ірраціональність та віру в людей. Перша пісня має назву "Маленькі диктатори" і розповідає про те, що кожен диктатор колись був милою невинною дитиною. Пісня "Солідаріті" — це знак солідарності з партнерами України, які допомагають нам боротися із цим абсолютним злом. Третій трек альбому — "Принциповим", він присвячений людям із чіткою справедливою позицією, які роблять цей світ кращим. Пісня "OМГ", що розшифровується, як Оболонь, Мінська, Героїв Дніпра (ред.: назва районів Києва) має ще довоєнний текст і розказує про ностальгічний рутинний шлях додому. І закриває альбом доволі агресивна композиція про людську ірраціональність під назвою "Свинцева фея". Ще ми продовжуємо працювати над іншими новими піснями, які вже будуть виходити синглами. Наразі ми готуємось до виступів на великих фестивалях цього літа — це Atlas United у Києві, який нещодавно оголосив про себе і Faine Misto у Львові", — розповів бас-гітарист гурту "Діти Інженерів" Сергій Пухов в ефірі шоу "Селекція" на  Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у лютому "Діти Інженерів" перевидали на музичних платформах свою пісню "Життя".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.