Golubenko видав альбом "Мені потрібно дещо сказати"

Golubenko видав альбом "Мені потрібно дещо сказати"

Golubenko видав альбом "Мені потрібно дещо сказати", до якого увійшло 9 треків. Новий реліз є експериментом артиста з інді-музикою.


 

0:00 0:00
10
1x

фото: Пресслужба Golubenko 

"Альбом "Мені потрібно дещо сказати" — це робота про те, про що сказати інколи буває важко — про справжні почуття. Я як музикант вирішив розповісти про все це у творчості, в музиці, а ви як слухачі можете знайти частинку себе у цих піснях. Це мій такий щоденник, щоденник моїх почуттів і переживань. Це інді-поп альбом, в якому всі треки зроблені у стилі, в якому я до цього працював досить рідко, але чомусь такий інструментал резонує мені найбільше з тим наповненням, яке я вирішив зробити. Вважаю, що цей альбом досить легкий за настроєм, але в той же час дуже різний. Трек "Назавжди" мабуть найбільше виділяється з усіх, деякі треки, наприклад, "Тепло лиш тобі", були написані ще рік тому, а такі, як "Станції" та "Завтра", написані на емоціях і дуже швидко. Отже, в альбомі закарбована досить довга історія, яка точно варта вашої уваги", — розповів Golubenko в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Також читайте інтервʼю: Golubenko: "Я люблю, коли люди на концертах співають разом зі мною".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.