Love Mary і Karoon видали пісню про вічний пошук людини у житті

Love Mary і Karoon видали пісню про вічний пошук людини у житті

Love Mary і гурт Karoon спільно видали сингл "В книзі" — це пісня про вічний пошук людини у житті, пошук себе, про страхи, які нас супроводжують, та про діалог з вищими силами. 


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Love Mary

"Ми з гуртом Karoon - це представники електронної української сцени - випустили трек, який називається "В книзі". Під достатньо загадковою і таємничою назвою приховується не менш загадковий зміст пісні. До речі, тут нема ні слова про кохання, що є достатньо дивним для моєї творчості. "В книзі" — це про вічний пошук людини у цьому житті, пошук себе, про страхи, які нас супроводжують, та про діалог з вищими силами. Тому я сміливо можу сказати, що ця пісня достатньо духовного характеру. Зробити трек із Karoon ми хотіли вже давно, адже ми товаришуємо і вважаємо, що маємо трішки подібну манеру музики. Тобто це електронна музика, електронне звучання і тому працювати нам було достатньо легко", — розповіла Love Mary в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому Love Mary видала сингл “Поцілунки”.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.