Гурт Тонка представив пісню про вияв тяжких емоцій назовні

Гурт Тонка представив пісню про вияв тяжких емоцій назовні

Гурт Тонка видав сингл "Болить" — це пісня про свободу, відчай і вияв тяжких емоцій назовні. Разом із релізом синглу відбувся анонс виступу з оновленою програмою.


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Тонка

"Для нас створення музики ж певним способом рефлексії і ця пісня "Болить" не виключення. Для нас вона про свободу, відчай і вияв тяжких емоцій назовні. Саме тому ми зробили вільну форму без класичних приспівів, але з емоційними хвилями. Також у процесі створення ми знайшли цікавий ефект таких дезорієнтуючих в просторі повторів на вокалі і спочатку нам здавалося це досить складним для сприйняття, а потім ми зрозуміли, що це вкрай влучно підкреслює наші щоденні переживання та загальне відчуття нестабільності нашої реальності. Також ми презентували відеороботу, яку зняв Богдан Розумний. Це однокадрова історія з цікавими деталями, які хочеться розглядати та вайбом Девіда Лінча. Хочу запросити всіх на наш сольний концерт, який відбудеться 22 березня у Києві в музичному просторі Uyava. Ми приготували оновлену програму, де будуть свіжі треки, а також порадуємо наших шанувальників нашим новим мерчем з унікальним типом принту, зробленим власноруч", — розповіла вокалістка гурту Тонка Оленка Карась в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у жовтні гурт "Тонка" видав сингл "Ти лише мить".

Також читайте інтервʼю: Оленка Карась "Тонка": Просто бути людиною — це вже сила.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.