Схожа зі старого треку створила новинку "Знову"

Схожа зі старого треку створила новинку "Знову"

Схожа презентувала сингл "Знову". Пісня написана на основі старого треку, який створювався для YouTube-проєкту співачки, під час якого створювалися пісні за десять хвилин. В ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь Схожа також проанонсувала премʼєру свого нового проєкту, що відбудеться протягом березня. 


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь

"Насправді це не нова пісня, вона написана десь 2,5-3 роки тому. В нас зі студією звукозапису Plan була така ідея робити відео на YouTube, де ми пишемо пісню за 10 хвилин. Досі на моєму каналі є ці відео, можна подивитися, переглянути, як ми створювали пісні без ідей, без тексту в моменті за 10 хвилин. Це одна з тих пісень: ми її доробили, дописали другий куплет. Цікаво те, що лише зараз вона дійсно стала дуже актуальною для моєї творчості. Вона — такий перехід, тобто вже не така, як я писала раніше, і не така, як я роблю зараз. Незабаром я відкрию карти і покажу новий проєкт, який звучатиме вже теж в цьому місяці. Як він називається, я не можу поки розповісти. І от власне пісня "Знову" — це така золота середина і перехід від Схожа до нового проєкту. Вона дуже експресивна, дуже сексі, вона дуже весела, водночас про пристрасне кохання і потяг. Думаю, нам всім трошки не вистачає зараз творчості про це, тому сподіваюся, що вам сподобається і ви будете її слухати", — розповіла Схожа в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у листопаді Схожа видала альбом, записаний одним дублем.

Також читайте інтервʼю СХОЖА: "Я припинила керуватися бажанням написати те, що буде грати всюди".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.