Moann у новій пісні закликає не відкладати життя на потім

Moann у новій пісні закликає не відкладати життя на потім

Moann, Гурт Дно та Муха Мухич спільно записали пісню "Вщент". Нею вони закликають не відкладати життя на потім, бо ніхто не знає, що буде завтра.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Moann

"Привіт, це Moann. Скоріш за все ви мене ще не знаєте, але в мене нещодавно вийшов трек, який називається "Вщент". Він ніби остання нервова клітина кожного, хто зараз живе в Україні. Щодня над нами літають ракети, а ми, попри це, продовжуємо якось жити, працювати, допомагати, кохати. Він про те, що треба проживати це життя прямо зараз, не відкладаючи нічого на потім, бо ну ніхто не знає, що буде завтра. "Вщент" — це результат колаборації з крутими музикантами, з якими ми постійно працюємо разом. Це гурт Дно, Муха Мухич, піаніст Євгеній Дубовик та віолончелістка Кароліна Музиченко. Завдяки цим талановитим людям трек вийшов живий, емоційний, трохи нервовий і дуже потужний, як і кожен українець зараз", — розповіла Moann в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у листопаді дует Tember Blanche, Гурт Дно та Женя Янович спільно випустили мініальбом.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.