Alina Pash зняла в Лос-Анджелесі кліп на нову пісню

Alina Pash зняла в Лос-Анджелесі кліп на нову пісню

Alina Pash випустила пісню і кліп "Ne Novenka". Трек був написаний у 2021 році  і тільки зараз виданий на музичних платформах. Кліп на пісню було знято у Лос-Анджелесі зі спільнотою, з якою співачка познайомилася на фестивалі незалежного мистецтва Burning Man.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Alina Pash

"Ця пісня народилася ще у 2021 році, коли буяло творче в жилах моцно і танцювалося красно на танцполах в Києві. Але у світи випускати в мене були деякі перешкоди. І як вже Всесвіт мене навчив — все насправді завжди стається і служить для нас. Амінь. Цей біт закинув український саундпродюсер Bejenec. Я, не довго тримаючи в себе трек, зробила з нього "качаю головеньку". І, як на мене, вийшло свіже м'яско, "карпатський рококо". І ви, впевнена, ще такого не чули. У 2022-му пекельному році мене запросили на супер івент Burning Man до Сполучених Штатів. Я з величезною рожевою валізою, набитою українськими костюмами і прикрасами, поїхала на той івент серед пустелі показувати, що таке українська музика. Після Burning Man, де я зустріла купу творчих диваків, серед яких чимало українців — з'явилась ідея створити щось разом. Так як це було в Лос-Анджелесі, то ми вирішили зняти відео. Я обрала саме пісню "Ne Novenka". Чому? Тому що купа бьорнерів сприймала мене сім днів в пустелі, як вже не новеньку, а крихітку в екіпіруванні, яка готова до бою, завжди маючи при собі мікрофона і дримбу в бананці на бедрах. Дякую американсько-українській ком'юніті за підтримку і допомогу в процесах. Що ж, дивіться відео на YouTube і, звісно ж, слухайте пісню "Ne Novenka", най качає головенька і най вистоїть наша ненька", — розповіла Alina Pash в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні Alina Pash видала сингл Chukutykha, який присвятила легенді Гуцульщини Марії Кречунєк.

Також читайте інтервʼю Alina Pash: На День Перемоги України я сидітиму за столом і співатиму три дні співанки.

Відеоверсії ексклюзивних інтерв'ю з артистами дивіться на офіційному YouTube-каналі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.