Skylerr на нацвідборі розповість історію людини, яка загубилася у божевільному світі

Skylerr на нацвідборі розповість історію людини, яка загубилася у божевільному світі

Skylerr виступить у фіналі нацвідбору на Євробачення 2024 з піснею "Time is running out". Співачка представить історію людини, яка загубилася у божевільному світі.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Skylerr

"Над піснею "Time is running out" працювало дуже багато людей і створювали її досить довго. Я також є автором пісні і для мене дуже було важливо її створити особливою, особливо для Євробачення, особливою для мене, особливою для людей. І я впевнена, що нам це вдалося. Бо коли ти слухаєш цю пісню, вона ніби переносить тебе у такий тривожний стан людини, яка загубилася в цьому світі божевільному, в світі хаосу, яка шукає відповіді на питання у себе в голові. І ця пісня, коли ти її слухаєш, ти відчуваєш дуже-дуже різні емоції щоразу, коли ти її переслуховуєш: емоції люті, емоції сили, а іноді емоції відчаю і сліз. І це шалене поєднання просто змушує після прослуховування зупинитися, хоча б на хвилинку, знайти час і усвідомити, як важливо бути людиною. І я дуже хотіла донести саме такі сенси. І для мене важливо ці сенси донести не тільки для українців, а й для усіх людей в цьому світі", — розповіла Skylerr в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Відеоверсії ексклюзивних інтерв'ю з усіма учасниками фіналу нацвідбору на Євробачення 2024 дивіться на офіційному YouTube-каналі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.