LAUD і Yarima представили пісню про прийняття розставання

LAUD і Yarima представили пісню про прийняття розставання

LAUD і Yarima у дуеті видали сингл "Забирай". Пісня розповідає про прийняття розставання та завершення стосунків.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба LAUD & Yarima

"Сингл "Забирай" про прийняття розставання, прийняття завершення стосунків і про те, що рано чи пізно єдиний раціональний вихід — це відпустити людину, яку любиш. При цьому усвідомлення того, що ви більше не можете бути разом транслюється через вдячність за те, що вона була у твоєму житті. Це створює дуже світлий відтінок в пісні "Забирай" і я дуже хочу, щоб слухачі, які вперше почують її отримали більше позитивних емоцій, або так званий "світлий" сум", — розповів LAUD.

"Насправді я була фанаткою LAUD вже дуже давно і пару років тому я записувала кавер на пісню "У цю ніч", той переспів став дуже популярним у Тік-Тоці, набрав велику кількість переглядів і в тому числі лайк і комент від LAUD, який потім мені написав що йому дуже сподобалось моє виконання. Я хотіла завжди співпрацювати з Владом, але ми постійно з командою відкладали це питання до найкращих часів, тому що були у пошуках кльового матеріалу, в якому органічно почуватимусь я, в якому класно буде відчувати себе LAUD. Коли я отримала повідомлення від Влада з пропозицією співпраці, я була просто на сьомому небі від щастя, тому що коли тобі пише один з улюблених українських співаків це викликає просто не аби які емоції. Тому, друзі, слухайте нашу пісню "Забирай", нехай вона дарує вам відчуття спокою у сумні, у приємні моменти, бо музика вона покликана лікувати душу", — розповіла Yarima в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у грудні Gunna Chorna та Yarima представили пісню про жіночу дружбу.

У липні LAUD оголосив про перезавантаження свого проєкту і презентував сингл "Присмак Виноград".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.