Реперка alyona alyona, KOLA та Jerry Heil видали різдвяну пісню

Реперка alyona alyona, KOLA та Jerry Heil видали різдвяну пісню

Реперка alyona alyona, KOLA та Jerry Heil до Різдва спільно видали пісню "Щедра ніч". Ідея створення пісні виникла в співачок під час спільного північноамериканського туру, під час якого вони збирали допомогу для ЗСУ.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба alyona alyona

"Історія пісні "Щедра ніч" почалася більше року тому, коли восени ми з дівчатами — я, Jerry Heil та KOLA їздили в північноамериканський тур збирати гроші для наших ЗСУ. В нас було декілька днів без концертів, щоб ми могли перевести дух, відпочити. В один з таких днів ми втрьох зібралися і почали творити пісню. Але коли повернулися до України, кожен пішов своїм творчим шляхом, було дуже багато окремих концертів і ми ніяк не могли зібратися. В цьому році я стала ініціатором того, щоб можливо, якщо в дівчат буде бажання, ми повернулися до створення пісні. Бажання виникло і ми повернулися буквально за місяць. Настя з Яною зустрічалися окремо, я двічі їздила переписувати свій куплет. І така велика історія, яка склалася не тільки в таку гарну і душевну пісню, тому що ми з різних куточків України, в нас різні сімейні традиції, але нас об’єднує таке велике бажання збиратися сім’ями саме на це свято. І ми вирішили навіть створити відеоряд, передавши атмосферу дружньої сімейної обстановки, де накривається стіл, де люди один одному раді, діляться щиро емоціями та переживаннями. Сподіваюся, що в нас вийшло це передати. Дякую всім, хто слухає, дивиться наші роботи і хто слухає ці пісні на радіохвилях", — розповіла alyona alyona в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у жовтні alyona alyona видала сингл "В темноті".

Також читайте інтерв'ю ALYONA ALYONA: В найтемніші моменти рятують світлі спогади з дитинства.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.