Alekseev перевидав українською свій хіт "Назавжди"

Alekseev перевидав українською свій хіт "Назавжди"

Alekseev перевидав українською одну зі своїх найвідоміших пісень "Назавжди". Автором тексту перекладу став Олег Боднарчук.

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь

"Пісня "Назавжди" стала новою сторінкою даного етапу мого творчого життя. Тепер і цю, безумовно знакову для мене композицію можна слухати рідною мовою. Що неймовірно мене тішить. Нагадаю, що це вже третій мій хіт, який ми переклали. До цього соловїною зазвучали спочатку Alekseev перевидав українською одну зі своїх найвідоміших пісень "Назавжди"Як ти там", а потім "Океанами стали". Автором перекладеного тексту знову став мій колега Олег Боднарчук. Нещодавно він зізнався мені, що це його улюблена українська версія моїх добре відомих пісень. І дійсно вийшло дуже красиво, як на мене. Хоча завдання було, чесно кажучи, не з простих. Оскільки оригінальна версія пісні насичена багатьма метафорами, які дуже важливо було зберегти, не дивлячись на те, що дослівно перекласти їх, не втративши рими, просто неможливо. Втім в українській версії назавжди ви почуєте нові інтерпретації багатьох фраз, що тільки підкреслили глибину сенсів, закладених в сюжеті пісні. Також ми зняли нове дуже цікаве відео для цього твору. Зйомки відбулися в Києві. І основна ідея відео полягала в тому, що воно відзняте з одного дубля. Правда таких дублів ми відзняли щонайменше 20. Так що заходьте на мою сторінку YouTube, щоби переглянути цю роботу. Наостанок скажу, що попереду на вас чекає українська версія ще як мінімум однієї моєї пісні, яка, безумовно, зіграла ключову роль в моєму житті. Але про це трохи згодом", — розповів Alekseev в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у вересні Alekseev видав нову версію хіта "Океанами стали".

Також читайте інтерв'ю ALEKSEEV: Тебе несе течія – а ти просто маєш бути собою.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.