СКАЙ новим треком закликають навчитися вибачатися

СКАЙ новим треком закликають навчитися вибачатися

Група СКАЙ видала сингл “Вибачай”. Ним музиканти кажуть, що одне просте слово може вчасно врятувати стосунки. Паралельно з релізом нового синглу СКАЙ випустили свою першу вінілову платівку із записом святкового концерту у супроводі симфонічного оркестру, що відбувся у Києві 17 листопада 2021 року.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка гурту СКАЙ  

"Пісню "Вибачай" можна назвати саундтреком до всього того, що нас зараз оточує. Саундтреком до цієї погоди, до атмосфери, до війни, до стосунків між людьми, до напруги, до тривоги і, звісно, до вибачення. Тому що, я вважаю, лише зріла, смілива, мудра, розвинена особистість вміє вибачатися. Лише справжні люди вміють вибачатися. Адже ми не ідеальні, ідеальних людей не існує. Тому варто вибачатися вчасно і цінувати те, що ми маємо, і того, кого маємо", — розповів фронтмен гурту СКАЙ Олег Собчук в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Окрім пісні "Вибачай" у групи СКАЙ днями вийшов ще один реліз. На вінілових платівках гурт видав запис свого ювілейного концерту у супроводі симфонічного оркестру. Це перший та й до того ж подвійний вініл у дискографії гурту СКАЙ.

Нагадаємо, у березні група СКАЙ презентувала сьомий студійний альбом.

Також читайте інтерв'ю Олег Собчук, СКАЙ: Радість — це складова перемоги, і саме для цього ми граємо концерти.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.