Fiїnka новою піснею навчає, як ставитися до хейту та критики

Fiїnka новою піснею навчає, як ставитися до хейту та критики

Fiїnka видала пісню "Люди", нею співачка хоче навчити слухачів сприймати хейт чи критику крізь призму гуцульської філософії. 

В ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь Fiїnka проанонсувала роботу над створенням симфонічних версій своїх пісень та дует з "несподіваним артистом".

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Fiїnka

""Що скажуть люди" — це фраза яка погубила безліч ідейників, багато хто опустив руки від критики оточуючих. Так було колись, так є й зараз — "люди на то й люди". Цим треком хочу навчити сприймати хейт чи критику крізь призму гуцульської філософії як це роблю я. В чому її суть? Колись люди мали гонір, тобто чим гонорували, що було гонорово, щоб було так солідно. Це не те, що мати якісь статки чи якусь більшу силу за інших. Гонорово було зробити іншим людям добро — ви або до людей з добром, або інакше ніяк. Якщо ви зі злом тоді краще взагалі не починати! Зараз дуже багато довкола критики і хейту, люди не знають, як правильно себе поводити в тій чи іншій ситуації. Що стосується війни, то ми вперше взагалі в такому стані живемо, ніхто не знає, як правильно має бути. Але я вважаю, що завжди правильно коли добре. Ми не знаємо, як правильно це життя жити, але якби кожний мав свою скалу, то мав би що лупати. Чого всім і бажаю — знайти свою ідею, свою мету в житті! Наступним моїм релізом буде несподіваний дует з досить несподіваним артистом, як для дуету. Також плануємо видати симфонічні версії своїх треків, а ще великі сольні концерти, які в найближчим часом будуть у Львові. Всіх щиро запрошую!", — розповіла Fiїnka в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у серпні Fiїnka видала сингл "Дощ паде".

Також читайте інтервʼю Fiїnka Ірина Вихованець: "Люди не мають боятися говорити діалектами української".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.