The ВЙО та Katya Chilly представили спільний трек

The ВЙО та Katya Chilly представили спільний трек

Гурт The ВЙО спільно зі співачкою Katya Chilly звписав сингл "Жити". Пісня була створена ще у 2021 році, але тільки через два роки гурт фіналізував роботу над нею.

Ексклюзивна радіопремʼєра відбулася в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. Незабаром реліз пісні відбудеться на стрімінгових платформах.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка гурту The ВЙО

"Від нашого гурту довго нічого не було чути. На то є вагомі причини. В країні війна, я продовжую служити. Мав нещодавно відпустку терміном 10 днів. Ми виступили на "Країні мрій". Також був час подивитися і зустрітися з хлопцями із гурту, згадати усі наші напрацювання, які залишилися незакінченими. Серед іншого ми знайшли трек, записаний із Katya Chilly "Жити". Трек був записаний ще влітку 2021 року. Ми чекали зручної нагоди його видати, планували зняти кліп. Але потім почалося повномасштабне вторгнення, і всі наші плани змінилися. Певний час було взагалі не до музики. А зараз ми розуміємо, що ми вийшли на довгу дистанцію, треба усім набратися терпіння. А що під час тривалого забігу може підтримати? Музика, хороша життєстверджуюча музика, в якій майже нічого не згадується про війну, а згадується про звичайні цінності, заради чого ми живемо: ми живемо заради того, аби любити одне одного, творити. І в цьому наша сила. Разом до перемоги. Гарного прослуховування", — розповів вокаліст гурту The ВЙО Мирослав Кувалдін в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.